24/12

GOD JUL på er alla! :)
Själv har jag haft en fantastisk dag, jag tror banne mig att detta har varit den bästa julafton någonsin iaf en av dom bästa.(lite svårt att uttrycka sig med julafton i plural...)Dagen började med att pappa kom in i mitt rum och tyvärr sjöng någon jul sång och ni vill inte veta hur det lät tro mig:) sen har det bara rullat på, nyss kollat klart på svenssonsvenssons jul något jag aldrig kommer tröttna på så jäkla kul äre.Hoppas ni har haft en underbar jul! :)

i love it

Lycka är det som trillar ner från himlen, gud vad jag älskar snö och kyla!Är det inte underbart när det bara biter till i kinderna när man går ut och det knarrar under skorna?


Julavslutningen igår

Dagen började med att alla nior hade volleyboll turnerig tjejerna för sig och killarna för sig.Vi tjejer i min klass vann allt och även 3kg godis,bäst var vi!Killarna var inte dåliga dom heller och kom tvåa.Vi tjejer var utklädda till psykopater och killarna var bönder,9A var superhjältar,9B stekare och fjortisar,9C maffia och rockare.På eftermiddagen gick vi till by och sen tillbaka för att få betygen.Väldigt rolig dag! :)

Hot Stuff!


 varför är du så tyst

Äntligen har snön kommit och julstämmningen höjdes helt plötsligt otroligt mycket!
Hoppas bara den stannar ett tag nu.Själv njuter jag som bara den eftersom betygen är satta och vi bara slappar i skolan inte har vi några läxor heller.Jullov nästa oh yes!

* fattar inte varför det blir olika text stil på inläggen?
13 december

1.Adventsljus.
2.Jag lucia 06 inte direkt någon kvalité men det var enda bilden som fanns.
3.snögubbe.I'm back

Allt från H&M. & jag vill ha det!

www.idaisabell.blogg.se

bäst

:(

Nu blir jag väldigt ledsen.Jag kan inte ens lägga upp en header för det går inte.Verkligen inte min dag idag.Regnat har det hela dagen också.Men jag har vart och köpt mig marinblå adidas mjukis och blivit kär i ett par skor som jag starkt funderar på att införskaffa mig men dom är tyvärr lite dyra för min plånbok.En bra julklapp i och för sig men jag behöver dom faktiskt nu.Det är nämligen ett par lite varmare kängor bättre än converse så här på vinter.Vilket bra argument det får jag säga till mamma så kanske hon kan hjälpa mig! Gud vilka i landsproblem jag har.


hejigen

Det är nästan som att träffa en gammal kompis när man går in på bloggen.Det är så himmla kul att gå tillbaka och läsa jag är glad över att jag inte har tagit bort den fast jag har funderat.Jag tänkte iaf dra igång igen, men designen ska göras omSka försöka fixa det så snart som möjligt.Jag längtar tills ikväll när Calle ska sjunga Walking in memphis det kommer bli magiskt som jag har längtat på de! Ha en fin kväll

RSS 2.0