i'm alive

Som jag skrev i söndags så mådde jag inte så bra.Det var inte bara inbillning utan när jag till och med frös i bastun  så började jag fundera på vad felet var.Väl hemma hade jag så fruktansvärt ont i njurarna, det går liksom inte förklara men tänk er att någon står med kniv och skär upp en vid svanken.Inte skönt.Vid 6 tiden åkte jag m&p till akuten i karlstad.På akuten var det kaos kan man nog lugnt säga (logiskt nog) grinande barn, en tjej som hade skurit upp hela fingret,hostande människor osv.Där fick vi sitta i 2 timmar innan jag blev inlagd.Då mådde jag inte prima skinka orkade knappt ha ögonen öppna eller prata.Dom tog iaf lite prover, fick dropp och antibiotika.Där låg jag ungefär tills klockan var en bit över 2 på natten.Därefter åkte vi hem igen.Förhoppningsvis slipper jag åka dit igen och må sådär dåligt.Nu under veckan har jag haft feber alla dagar förutom idag!Skönt, dock mår jag inte bra än är fortfarande hängig och ont i njurarna..Men det ska nog ge sig snart tror jag! :)


where were you when we were getting high?

vart är turen? Vaknade upp idag man en bankande huvudvärk och ont i ryggen.Huvudvärken har precis släppt tur det för snart sticker jag iväg för en sista simlinjelektion!Trots att det är kul så ska bli otroligt skönt att få ha söndagen fri.Var på lindex igår och hittade ett jätte fin linne/klänning.Vet inte varför men denna låten spelas nu flitigt hemma hos mig! :)


det förbjudna ordet

usch idag har denna hittat sig till min brevlåda.När jag ser ordet får jag panikångest attack och vill bara kräkas.Fyfyfy jag vill inte.Jag vet inte vart jag vill gå jag vet inners inne inte vad jag vill gå heller.Jag vill inte ens skriva om det för de orsakar kaos där uppe i kontoret.where the hell is the sun?

Vädret är minst sagt hel konstigt ena stunden bjuds det på 15+ och sol sen blir det 1+ och snö..Kan vi inte bara få 30+ och massa sol hela tiden? :)


oj

vad fort helgen gick känns som att det var fredag eftermiddag för några timmar sen.Har inte hunnit med hälften av allt jag ville få gjort men så kan det gå.Har i alla fall klickat hem några saker ifrån h&m bland annat detta :)


20 maj

Släpps h&ms kollektion Fashion against AIDS 2010 den är festival insirerad även sovsäck och tält kommer finnas! (Tur att vi kommer hem 19:de) Det jag har sett av kollektionen gillar jag skarpt här har ni mina favoriter som jag bara måste ha.


äntligen helg

den hemska uppdateringen har berott på en hemsk skol vecka och nästa vecka ser inte så ljus ut heller.Men jag håller ut och nu är det inte långt kvar till sommarlovet.Sen har jag Paris att längta till och nu är det mindre än en månad kvar!!!Känns lite overkligt att vi faktiskt kommer iväg men det kommer bli otroligt kul de vet jag.Nu ska jag försöka göra något vettigt :)


yesterdaylever livet

Sitter ute i solen på altanen skriver om Pierre-Auguste Renoir på franska samtidigt som jag äter glass och dricker lite cola.Kan livet bli bättre? Mår toppen tror att vädret har påverkat mig stort, skönt med vår väder.

dagens tre vill ha


black and white

ikväll är det jag som står för middagen och på schemat står förrätt:gazpacho,varmrätt:kycklingfile i jordnötssås med ris och efterrätt:marängsviss.Jag som knappt kan laga makaroner men jag slår på stort på en gång lika bra de! Ha en bra dag nu ska jag fortsätta med matlagningen!  :)


jag fattar ingenting men det är vackert ändå!

För er som har spotify lyssna där mycket bättre kvalite där :)♥ följ mig gärna via

filmtips

My sister's keeper!En riktigt bra och känslosam film vet inte riktigt hur mycket jag grina egentligen.Den var så bra och ni bara måste se den.Lite kort och gott handlar den om en familj och ett av barnen har cancer.Här har ni en trailer men kolla på hela filmen istället :)
som guld i mina ögon, i love it!

Jag hade mer än gärna strosat omkring i denna beiga mocka jackan nu i vår.För den som undrar så kommer den ifrån weekday!

have a nice day!hm


våren är här


denimfeber


3 guldklimpar

Miu Miu
det omöjliga har hänt

jag har övertalat Paula till att vi ska kolla på New Moon så nu gör vi det! (Även Paula kanske faller för twilight serien nog för att det känns ganska omöjligt men vem vet? haha) Helt prefekt med tanke på det konstiga vädret, soligt och varmt igår och snö o regn idag..

En knäpp bild på mig & Paula här om dagen


joyeuse pâques

Glad Påsk på er alla hoppas ni har haft en bra dag.Min var väl helt okej trots omständigheterna.Nu sitter jag här med bästa mami och trycker i mig massa godis och påsk must framför harry potter som går nu på 6an.Har varit en dryg dag hoppas morgondagen blir bättre.Börjar bli tråkig uppdatering nu på de här stället ska försöka styra upp det nu och få tillbaka inspirationen.

en bild man blir glad av en dålig dag :) 
jag är så rädd, så rädd att de ska bli som förr.jag är nästan så rädd att jag inte vågar tänka på det.hjälp mig någon då ser ni inte att jag är rädd?

the look of today

var ju inte riktigt igår jag uppdaterade bloggen men nu har vi äntligen fått lov efter en vecka på 4 dagar med 3 prov.Känns otroligt skönt hoppas på vg på hkk g i svenskan och sen så måste jag få skryta lite med att jag behåller mitt mvg i fysik otroligt glad över de! Tröjan kommer ifrån h&m, nu tillbaka till tv:en sen bella&tyra show :)RSS 2.0