från lindex

Ett par låga skinshorts,mascara och eyeliner!


HEY

Nu har jag äntligen kommit hem, slutar sent idag (15.15) för mig blir det sent för att jag är så van att sluta tidigare alla andra dagar utom fredag(!) hur typsikt?Så nu är jag vrål hungrig och måste plugga.Hur kul är det på en skala att vara i skolan en hel dag sen när man kommer hem ska man fortsätta ännu mer...Men innan jag åkte hem tog jag en sväng förbi Lindex och fick med mig några välbehövliga saker, visar bild sen! :)

bättre sent än aldrig?

Här kommer bild på mig och mitt hår.Grejen är den att det fastnar inte riktigt på bild.För på bilden är det alldeles för ljust och mer koppar/oranget.Dock har det allra rödaste försvunnit...Borde köpa mig något schmpoo för att behålla den röda färgren har läst någonstans att det finns!



idag slutade jag

tjugo över nio efter 1h 20min matte.Verkligen inga fel!Hade egentligen velat gå in på lindex men det var inte öppet när jag cyklade hem.Men om jag fixar alla läxor nu så kan jag åka dit senare.Hinner nog med en power nap också.Otroligt bra att sluta väldigt tidigt för tänk vad mycket jag hinner med att göra idag.Så det är bara att sätta igång matten och engelskan kallar vi hörs senare!

here is

Några väskor ifrån Topshop.Jag skulle framför allt vilja ha dom två första på översta raden!


min söndag eftermiddag

jag älskar söndagar dom är liksom till för att inte göra någonting.Idag njuter jag extra mycket eftersom att detta är min sista lediga söndag på många veckor framöver.Nästa vecka drar simlinjen igång och jag är huvudledare för 3 grupper!


mitt nya favorit

tuggummi, pröva ni också!


man blir uttråkad av regn


datorn funkar äntligen

Var nära på att klättra på väggarna där ett tag men nu funkar den igen! Här är en väldigt snygg ring ifrån weekday som jag gärna skulle vilja köpa! Varför bor inte jag i stockholm?




mitt liv är över

Nästan i alla fall.Min dator är nämligen konstigare än vanligt.Fick starta om den 5ggr förut och den funkade fortfarande inte.Plus att våran stationära är inne på lagning....Men nu håller pappa på att fixa med den inte för att han kan med datorer men jag hoppas på det bästa ändå saknar min lilla bäbis haha!Förhoppningsvis är den igång snart igen men man vet aldrig med min gamla dator...

i wish

Så här vill jag se ut!



ingen dröm direkt

Vaknade upp med migrän idag, har aldrig haft det förut men är ganska säker på att det var de som drabbade mig.Men nu har det gått över tack och lov så bästapappa åkte och köpte snickerglass till mig.


hahahahah

Jag älskar Icas nya reklam!


say hello to my new

best friend! Jag hoppas att ni känner ironin lika mycket som mig :)


jag älskar mina måndagar lite

Jag slutar ju nämligen tio i ett som sagt, men idag fick vi gå tidigare från datan så jag var redan hemma innan ett! Vilket var väldigt skönt.Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna nu på en gång men istället ska jag åka till badhuset och göra ett simpass.Egentligen orkar jag inte för fem öre men jag gör det ändå.Idag fick jag en ny bästavän på skolan! Ni får se bild imorgon :)


stor förändring!


fimerna igår

Remember me var jätte bra och hoppade snabbt upp till att bli en av mina favorit filmer.Robert Pattinson var ju som klippt och skuren för rollen!Vad jag grinade i slutet..

Snabba Cash eh jao..Koncentrerade mig inte så mycket för den va så dryg sen när allt hände i slutet fattade jag nästan ingenting.Tur att Joel Kinnaman var så snygg!Han måste vara den snyggaste svenska killen iaf?


&%

Imorgon väntar en hel skolvecka med lektioner!Jag blir trött av bara ordet haha.Idag ska jag käka pizza med Michan sen hittar nog vi på något.Det regnar ute som vanlig jag funderar på om inte jag bor i en av sveriges regnigaste städer.För så känns det väldigt ofta nu för tiden.Färga håret ska jag göra idag också, men jag vet inte vilken färg.Det får bli den jag känner för när jag står i affären.


hjälp

Jag var så trött igår så jag gick hem och sov klockan 10!Skolan tar redan död på mig..Så snart ska jag gå till Paula så att vi kan kolla på dom två filmerna vi hyrde igår men inte hann se, innan vi måste lämna tillbaka dom.


höst drömmar

Allt detta skulle jag vilja ha hemma hos mig i höst.

i did it

Jag överlevde dagen, det hela gick förvånansvärt bra.Fast det känns inte som att det är där jag ska gå i tre år och att det var min klass jag var i.Det enda vi gjorde idag var att leka namnlekar och andra lekar och fick information.Så redan nu första dagen kan jag namnet på varenda en.Så fort jag kom innan för dörren drog jag på mig mjukis kläder och nu somnar jag snart.Här är mitt schema:


 

TE1 herrgårdsgymnasiet

Idag har jag sommarlov.Imorgon tar jag ett steg in i en helt ny värld och blir gymnasieelev.Detta känns som en underbar chans att börja om!Det är som ett nytt år och enligt mig en mycket bättre chans att börja om än själva nyår.Jag ska försöka så gott jag kan, att gör mig till det bättre.När det gäller mig som person och framför skolan(läxor,prov osv).När jag för några år sedan tänkte på gymnasiet trodde jag att detta skulle bli mina 3 sista år tillsammans med min närmaste vänner innan vi skulle splittras inför vuxenvärlden.Men så blev det inte.Istället gjorde dom om gymnasiet här och slog ihop enhel del linjer med en gymnasieskola i närheten.Så jag är kvar i Säffle och min närmsta vänner är utspridda i Åmål och till och med några i Karlstad.Det känns såklart tråkigt, men jag hoppas att våran vänskap är tillräckligt bra så att vi träffas på helger och lov!Jag har såklart varit nervös inför morgondagen men nu har jag insett att det inte finns mycket att vara nervös över.Så nervositeten har mer övergått till en pirrig nyfiken känsla.Det ska bli spännande att se vilka som ska gå i min klass osv.Vi får se hur detta går och imorgon har jag nog fått svar på en hel del av mina frågor! :)

Hejdå Sundsborg och älskade 9D


Ida Sjöstedt

Jag älskar sminket,håret,frisyrerna,färgerna,tygerna,kombinationen ja ALLT!





Pics: Emma & Columbine

i think i'm ready now


dreamer

Sista dagen på simningen är gjord och det har varit grymt!På tal om det så är badhuset äntligen öppet imorgon så då ska jag och Michan göra ett pass.Är riktigt sugen så det ska bli kul.Idag är sista helg dagen på sommarlovet, hej depression.Nej jag hoppas att det ska bli kul på gymnasiet så jag får tänka positivt.Har även ätit glassbåt med Paula vi lär ju inte träffas lika mycket nu så man får passa på.


I've been pretty lost lately

Bild på det jag köpte i Stockholm dock är kvalitén, färgerna osv inte rättvisa men det får duga ändå.Idag har det varit riktigt varmt för första gången på länge.Kanske sista gången på detta sommarlov, vem vet?På torsdag smäller det.Back to reality?Styrketränade igår för fösta gången på ett väldigt lång sommar uppehåll och idag är träningsvärken fruktansvärd! 


sthlm

Hittade lite grejer på stan igår som jag gärna skulle vilja visa bild på men det går inte, så ni får se när jag kommer hem.Men jag har lite pengar kvar så jag ska åka in till stan idag igen.Återkommer med bilder imorgon på grejerns för då är jag hemma igen.


9 Augusti

Idag ska jag äntligen in till stan! Ska försöka hitta mig ännu längre bort än vad jag har vart tidigare till lite affärer jag vill gå i! Nu ska jag göra mig iordning sen åker jag :)

i love these guys!

Idag åker jag till Stockholm.Ska bara vara där några dagar, behöver komma här ifrån lite så det blir perfekt.På schemat står såklart äntligen shopping!Får se vilken dag bara.
Under dagen när jag åker bil så tänkte jag att ni kan få njuta av min snygga bakgrundsbild!


blått

Älskar de blåa topparna.Jag själv är sugen på att bli lite mörkare nästan som columbine chokladbrunt typ, kanske lite ljusare.


pic: Columbine

h&m

Detta köpte jag med ifrån Gbg.T-shirt 129kr om jag inte minns fel och väsan 99kr.I like!



gårdagen

En dag på liseberg med världens bästa faster och kusiner är aldrig fel.Vi åkte favoriterna lisebergsbanan,flum-ride,balder och kanonen x2.Men jag förstår inte att jag vågade åka kanonen för jag är världens fegis när det gäller karuseller.Men så tvingade Marielle med mig ändå och jag har nog aldrig vart så nervös som när vi stod i kö till den.Men vad rolig den var!
När vi åkte tillbaka till stationen var det 30min kvar tills tåget gick så jag och Marielle tog världens snabbast shopping tur in på h&m och jag fick med mig en t-shirt och en väska (visar det sen.)


nu

drar jag ut till sugan.Ska sova där för imorgon klockan 10 går tåget till Göteborg där vi ska gå på Liseberg!


acne

Jag skulle verkligen inte ha något emot att gå omkring i något av dessa par eller varför inte båda?Jag älskar enkelheten och den mörka färgen.Vilket par tycker ni är snyggast?
1.Rider Low
2.Pistol Short




aiw

Har precis kommit hem ifrån stugan.Nu på kvällen kollade vi på Alice in wonderland dock på svenska för lillkusinen var med.Jag gillade den men tror att den är bättre på engelska! Färgerna är härliga, kläderna är fina och ofta roliga.


jag börjar tro att

apples hörlurar har ett genetiskt fel.På alla mina par så går ena hörluren sönder efter ett tag.Väldigt tråkigt så nu måste jag införskaffa mig ett par nya.






1 augusti

kan inte fatta att tiden går så fort.Detta sommarlovet har verkligen runnit iväg och jag har fortfarande inte fattat jag jag ska börja gymnasiet.Känner mig fortfarande som en plutt i trean.Framförallt så tror jag fortfarande att jag ska tillbaka till gamla sundsborg, till min gamla fina klass och vårat gamla sletna klassrum.Kommer nog ta ett bra tag innan jag förstår att det faktiskt inte är så.Kommer sakna älskade 9D väldigt mycket!


RSS 2.0