lov

äntligen säger jag bara äntligen är det lov! Dock är jag redan stressad över alla prov som kommer efter lovet och det känns som att det redan är slut trots att det inte ens har börjat...Typiskt mig att tänka så.Åh vet ni idag fick jag äntligen ett par längdskidor (eller ska låna dom och se om det är något för mig iaf.Jag har längtat ihjäl mig i varje fall men idag har det typ regnat och lite snö har smält fast det finns ju så mycket så det lär nog inte smälta på ett tag heheh.Nu ska jag dra mig iväg till skolan igen för franskagruppen har fixat disco för småbarnen så vi kommer iväg någon gång längtar!! 15maj tror jag det var vi åker :)

jag ser stjärnor

Idag har jag suttit från klockan 11.55-16.00 med ca 10min rast och skrivit prov.Först en timme matte prov sen 2timmar och 40min nationellt i svenska.Jag är helt utmattad har fruktansvärt ont i höger hand och skulle mest av allt bara vilja lägga mig i soffan framför något bra tv program.Men där kom de haha jag har ju yttligare ett prov imorgon i so andra världskriget nog för att det är ganska intressant men jag orkar verkligen inte.Sen ska jag göra det andra nationella i svenska imorogon också.4 prov på 2 dagar jag blir utbränd så lovet kommer otroligt perfekt.

spring

jag längtar till våren, vem gör inte? Tänk vad skönt att slippa kängorna och den stora vinterjackan.Något som definitivt ska införskaffas till vårens garderob är en bustier, vilket nog ingen har missat.Här har vi en i pastell färg (of course nu til våren) endast 129kr på H&M.


i want to

Jag vill se Alice in wonderland tror den är lite rolig faktiskt.Synd att man inte är känd och får en sån där snygg inbjudan som dom har fått en hel bok och allt.Menmen livet är inte alltid rättvist tyvärr.Sen är jag sugen på att bli red head gick ju inte så bra förra gången men så snyggt det är (om man är de).Här har ni en av alla trailers som finns på alice in wonderland. enjoy


sommaren 09

Jag är så trött på snö så jag sitter och kollar på lite sommar bilder från förra året.De ser bara för skönt ut! Men nu får vi va positiva och snart kommer nog värmen och sommarn ;) Bilder tagna i sthlm på Ullrixdal och grönan.Till sommarn måste jag verkligen tillbaka speciellt till ullrixdal.Kan redan nu känna smaken av de iskalla bubbelvattnet med lime i helt perfekt en sån där varm sommar dag och den underbara citron maräng tårtan MUMS!







skönt med helg

Nej nu är det nog med snö tycker jag.Nog för att jag är vintermänniska och älskar snö men nu börjar det bara bli för mycket.Det har vräkt ner hela natten och det bara fortsätter, den snön som redan ligger på marken och har vart där sen jag vet inte när verkar aldrig smälta?! Jag kommer fan inte ihåg hur gräs och asfalt ser ut får nog ta och googla de nu.Nåväl slut klagat nu ska jag gå till paula dvs om jag inte blåser/snöas bort påväg dit.Ha en bra dag :)

måndag igen

varför var jag så dum och gick in på tyras blogg och läste de vidriga inlägget om vad hon hade fått i sin "start" fy fan nu mår jag illa också....Har ni inte läst det så gör det inte, eller om ni inte blir berörda så varsegod ;) Nu är det måndag igen, varför ska helgen gå så fort? Jag ska iaf gå och plugga till so provet vi har imorgon, sen blir det träning.Äntligen säger jag bara efter alla dessa sjukdomar och allt vad de har varit.Idag kom våra skol tröjor!!! ÄNTLIGEN ni får nog se bild sen :)

jag ska önska mig pengar så jag att jag kan

köpa upp hela Weekday.Seriöst när jag fyller år så ska jag önska mig pengar sen ska jag åka till sthlm och köpa detta! Jag är helt kär..det är nog fan sänt från gud till mig fan så snyggt!!!!



oopps bilden blev väldigt liten men det blev så dålig skärpa när man gjorde den större :/

Alla hjärtans dag

Ni får ha en bra sådan.Själv ska jag plugga och vara på badhuset hela dagen....Åh nu kan jag inte ladda upp min fina bild jag gjorde i paint.Men den kommer sen om det funkar.


dagens


fram&bak

I ett av paketen som kom igår låg boken och så här ser den ut.Tyvärr var jag riktigt trött igår så jag hann inte läsa något men började lite smått i morse och den verkar bra!


summer 2010


tips

Såg en snabb reklam snutt om att Harpers Island ska börja gå på tv400 kl.21.50 på söndagar.Ni som inte har sett det kan jag verkligen rekomendera att titta.Det är en skräck serie i 13 delar.Handlar om en familj som ska ha ett bröllopp på ön där john wakefied en gång dödat massa människor.Redan innan dom har kommit fram till ön är det folk som fattas och fler blir.Tyvärr vet jag inte hur ni ska lyckas somna efter att ha tittat på det, fast ni kanske inte är som mig haha.Annars får ni spela in det eller nått för det är riktigt bra!


award

fick en award av sofie tackar! 7 hemligheter ni inte visste om mig!!

1.Jag verkligen hatar att stå inför människor och prata.
2.Jag vill verkligen börja sp i säffle på herrgårn! tyvärr går ju inte de nu.
3.Jag skjuter alltid upp viktiga saker och gör dom alltid i sista minuten.
4.Jag skulle hugga av mig foten för att  elin klings garderob.Okej då skulle jag inte kunna ha hennes snygga skor, men ni fattar.
5.Jag är lite mobil galen men det är för att jag hatar att ha samma hela tiden och vill gärna byta ibland.
6.Jag drömmer om att skriva en bok
7.Jag vill ha en vit touch mobil.

friday i'm in love

Var på sjukhuset i morse det gick över förväntan.Eftersom att jag verkligen inte tål alla kolla på när någon tar spruta så vidrig.Nu sitter jag här och proppar i mig både chips och godis usch ska nog sluta nu inte ens gott ju...Trött blev jag nu också.Har avatar på datorn funderar på att kolla på den kanske fast let's dance börjar ju sen och det får man ju inte missa.Gooo Elin!!! :) Fick hem 2 paket idag undra vad det kan vara? ;)

rest in peace

Alexander McQueen hittades död igår morse.Det sägs att han tog sitt liv, hans mamma dog även för en vecka sen & en bästa vän har också gått bort.Bara 40år blev han...Klicka här för att läsa mer.

McQueen:



in my dreams

Vet ni vad? Jo det är så här att jag har hittat en budget variant som är ganska lik mulberry bayswater! Så denna önskar jag mig väldigt mycket när jag fyller år.Egentligen hade jag velat ha den i samma färg som mulberryn men det hittar jag inte.Eller allra hellst en mulberry såklart men det känns inte så realistiskt faktiskt..




MAX

hahahahah, jag vet inte om det är jag som är efter men iaf. Maria Montaami är ju "pratare" i max reklamen. & jag tycker hon är hel skön hon pratar ju bara för härligt.Utan henne känner jag mig bar,naken,exposed,rädd,nervös nej nu gick jag för långt.Men kul är det iaf!


you have to listen

Jag tänkte att ni skulle få höra några grymma favoriter.& ni som skiter i att klicka bara för att ni tror ah men det är ändå bara thåström skit.Ni kommer verkligen missa något för det är inte bara massa thåström utan en blandning härliga låtar.Så för ert eget bästa tryck här! ;) Erkänn några låtar var väl bra?

L.C.

Jag har precis beställt hem Lauren Conrads första bok L.A Candy.Beställde den på engelska för att öka mina kunskaper, vi får väl se hur det går haha.Men jag tror att den kommer vara riktigt bra, den handlar om en 19-årig tjej som heter Jane Roberts som flyttar till Los Angeles och får en praktikplats på en känd modetidning.Hon och hennes bästis Scarlett festar runt och får en förfrågan om att vara med i en dokusåp "a reality version of Sex and the City".Verkar som en sån bok jag skulle gilla!Längtar tills den kommer.Du hittar den här för endast 149kr.


världens bästa mamma

Har jag.Hon kom hem med skorna jag har velat ha så länge.Kass cam bild men orkar inte plocka fram kameran.Nu sticker jag till michan!


Paris

Ju mer jag tänker på det så längtar jag.Så jag ska nog inte längta efter det så mycket för då kommer tiden gå fortare.Och wips så sitter vi där!Ja ni nu kan jag inte ladda upp bilder heller, vet inte om det är min dator eller blogg.se

stora problem

Det finns en sak som jag verkligen vill ha som jag verkligen aldrig hittar.Och det är en väska.Jag förstår inte varför men jag hittar aldrig någon som passar mig.Bara dom i den alldeles för höga prisklassen tyvärr, men jag ger mig inte och jakten fortsätter.Fast en Mulberry bayswater eller en Chanel  2.55 hade inte suttit fel faktiskt.


så här ser läget ut


pink

Köpte detta för någon vecka sen


a yellow car

Besöket i fredags gick bra, det fick mig att längta ännu mer efter gymnasiet.Sundsta verkar som en bra skola,de var trevligt och lärarna vi fick träffa var snälla.Jag gjorde mina val igår och det fick bli sp karlsberg som första och sp på sundsta som andra.Men det kommer ju en omvals period sen när som öppna sök saken igen och då måste jag bestämma mig vilken skola jag hellst vill gå på.Det fick bli åmål första för jag vet inte om jag kommer orka åka till karlstad varje dag så det är de jag måste fundera på.Jag är hemma idag för jag mår eh..... inte bra helt enkelt skippar att säga ordet....Vad har ni sökt nu då? :)


RSS 2.0