på fredag

ska jag till karlstad och kolla på en skola rättare sagt sundsta. sen när jag kommer hem kommer jag troligtvis välja inför gymnasiet. står mellan karlberg och sundsta (om det verkar bra) som första handsval. men efter besöket hinner vi nog med lite shopping såklart. jag hoppas på att få med hoodien som kenza har och legginsen elin har, även en jeans skjorta.

 


i'm going psykonu är det nog

så här kan jag inte ha det. nu får det ske en förändring! min mage är inte på min sida så nu ska jag försöka lösa detta.

24 mars

Detta skulle inte sitta helt fel på min födelsedag. den fjuttiga högen som knappt syns är pengar. tack till den underbara människa som ger mig detta, man kan ju drömma... Nu ska jag göra franska för imorgon blir det skola. au revoir!


finally

åh hörrni idag börjar ett av mina favorit program eller rättare sagt så har det börjat nu. klockan 21.00  på 1an mästarnas mästare otroligt bra och jag som älskar att kolla på sport! tyvärr slår det ju inte förra året då emma var med men jag hoppas att det blir bra iår också! Dom här är med iår:
Agneta Andersson - kanot
Tomas Brolin - fotboll
Tomas Gustafson - skridsko
Stefan Holm - höjdhopp
Tomas Johansson - brottning
Louise Karlsson - simning
Ulrika Knape - simhopp
Armand Krajnc - boxning
Catrin Nilsmark - golf
Åsa Sandell - boxning
Patrik Sjöberg - höjdhopp


Några få av förra gångens deltagare

ett måste!

jag tycker att ni ska ta och lyssna på dessa underbara låtar medans jag åker på träning!
vt

första skoldagen på vårterminen avklarad!  jag ville bara springa där ifrån hela dagen och fråga om det var ett skämt. förövrigt så är vårat nya schema så jäkla dåligt. alla lärare bara ja nu är det bara en termin kvar,vårterminen slut spurten osv och det kändes otroligt skönt. jag längtar otroligt mycket till gymnasiet nu faktiskt. hade någon frågat mig för några månader sedan hade mitt svar varit tvärtemot. men nu känns det bara skönt en bra förändring. vet tyvärr fortarande inte om jag ska välja åmål eller karlstad som 1val. karlstad känns så himla bra men kommer jag palla med dom dagarna utan att stressa ihjäl mig? eller så kanske det inte alls är jobbigt? nu ska jag gå och kolla på top model och vara glad över att vi iaf inte fick några läxor :)

weekday

sydde precis om ett par jeans jag köpte för 100kr på weekday sånt gillas! ett under att mammas tretusen år gamla symaskin inte brakade ihop haha ;)

 

a new pair of shoes

Detta är ett av mina senaste köp. jag har gått och velat ha dom sedan första gången jag såg dom men hade då tyvärr inte råd. väl i sthlm ser jag scorett och tänkte testa lyckan till min förvåning fanns dom kvar trots att jag inte sett dom på något annat scorett sen i sommras. men i sthlm fanns dom inte nog med de, det var halva priset också! jag är iaf super nöjd med mitt köp! :)


dansken är här

jag känner för varje minut som går hur jag blir mer och mer säker på att gå i åmål men jag vet inte än. tro det eller ej men jag sitter faktiskt och håller på med lite bilduppgifter så jag förhoppningsvis ska kunna höja mitt betyg. men snart kommer michan och lollo ska bli kul var längesen nu :)yes please


much to much

idag kom koderna så man kan söka gymnasium. rättare sagt ett brev fyllt med för mycket ångest. samhäll ska jag gå med vart, vart?! det står mellan åmål karlberg och karlstad tbs. men jag har en stoor magkänsla som säger att jag kommer gå på karlberg. känner mig som alice, jag kan se in i framtiden men den kan alltid ändras beroende på peronens val. åh vrf ska livet vara så jobbigt? yttert få dagar kvar innan den hemska vår terminen börjar. ska ägna dom sista dagarna åt ingenting och vila upp mig ordentligt sen är det bara att tuta och köra :)

RSS 2.0