igår så

skulle följa med Ida till domus.Det slutade med att jag följde med till Céline ändå och tur var väl de!Nu ska jag ta en efterlängtar dusch och göra något av dagen.Vädret är lika dåligt som vanligt och att jag för några veckor sedan låg och stekte vid en pool känns ganska otrovärdigt.




hörde jag någon säga sommar?

verkligen inte för här regnar det som vanligt.Nu har jag iaf kommit hem till Paula som jag inte har träffat på en vecka.Vi ska väl troligtvis spela mario eller något annat man kan roa sig med innomhus.Ganska ovärt inlägg men det finns inte så mycket vettigt att skriva om dagar som denna.Återkommer med något roligare sen :)


yesterday

Var jag i stugan och på eftermiddagen bakade jag och min faster cupcakes och dom blev väldigt goda.Så här fina blev dom.(Dock mobil bilder så kvalitén är väl inte på topp direkt)



New stuff

Båda är ifrån Monki.Köpte även ett "vitt räfflat" linne men de ville inte göra sig bra på kort.Dagens fynd var helt klart mocka jackan med fransar.Den var pris sänkt 75% så den kostade bara 100kr!Kan ni förstå vad billigt? En transparant svart skjorta, det har jag letat efter länge och den här var lagom genomskinlig och så hade den snygga siden detaljer.350kr monki den också som sagt.



rubrik?

Spenderade hela gårdagen i stugan och sen hos Filippa.Så det finns inte så mycket att säga om det.Idag ska jag iaf till Karlstad.Det ska bli kul så jag hoppas på några fynd, vi hörs när jag kommer hem igen :)


i would kill for these looks




särskillt pic 2 hår


vart tog sommaren vägen?

Har spenderat dagen med Filippa och hennes lille bror Max, vi har ätit på mc'donalds och sprungit runt hela stan. Sen gick vi hem till henne.Så det har varit en riktig toppen dag! Nu ska jag käka lite godis och titta på The O.C säsong 1 i love it! och hur söt/snygg/morrr är inte Adam Brody?!!




H&M

Jag gillar dom mörka färgerna och deras korta frisyrer.NÄSTAN så att man blir sugen på att klippa sig.
Men nej fy vad jag kämpar och har kämpat med att försöka få mitt hår långt och skam den som ger sig!





Gillar båda kläningarna och ser ni priset!? 199kr är inte mycket men 49.50(!?) that's not bad. Jag ska iaf besöka h&m men det lär väl dröja ett tag dessvärre.


I miss

PARIS.Väldigt mycket till och med vårat stinkande lilla rum TILL OCH med Célines jävla mobil! Men framför allt starbucks och att bara vara där med dom underbara människorna, ni vet vilka ni är ;)


695

EXTREMT snygga Acne ringar.Personligen så tycker jag att den till vänster är snyggast.Blått+koppar=perfektion.Och om du kan hosta upp 695 riksdaler blir den din!


i like monki


här händer det

INTE så mycket.Jag har målat verandan,oljat staketet,klippt gräset och bärt skräp(!) i hopp om att skrapa ihop lite pengar.En runda i Sthlm lockar mer än någonsin.Mellan varven har jag drömmt mig bort till Elsas värld.Där jag förövrigt gärna skulle stanna. 



wannabe tyra... not...



igår var jag på

BIO.Jag,Paula och Julia såg sex and the city 2.Efter att nästan alla recentioner jag ha läst och hört om, har sågat den.Så hade jag inte så stora förväntingar.Men jag tyckte att den var jätte bra! Minst lika bra som ettan.Kläderna var oftast jätte snygga men ibland lite för mycket.Det hade dessutom inte vart helt fel att bo på de där hotellet i Abu Dhabi men nu har jag läst att de spelades in i marocko.Fan vad dom luras...


bättre sent än aldrig

 Tänkte bara visa lite bild på hur jag såg ut på grundenten.På dagen hade jag på mig en spets klänning från Elise ryan, skor monki och på kvällen lyckades jag få på mig en klänning från h&m.


Äntligen regn

Don't get me wrong.Det är sommar och det ska vara varmt men jag gillar regn så en dag får det gärna regna.Idag har jag kunnat ligga i sängen,höra regnet smattra och titta på One Tree Hill utan att gå miste om det varma fina vädret.Men som sagt sommar är det så det får gärna vara soligt också :)


i'm a beliver

Idag kommer min mami hem efter 17 dagar borta.Ska bli skönt att hon kommer hem :) Det är 35 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet....Jag avlider!

RSS 2.0