dagens

Vädret här är helt underbart termometern hemma stod på lite över 20 grader när jag kom hem ifrån skolan!Kavaj Zarah
T-shirt Monki
Glajer H&M
Shorts Carlings
Armband Lindex
Strumpbyxor lindex
Skor Någon affär i Paris

Paris del 2

Sitter här hemma och käkar lite mat jag köpte med mig hem ifrån ica efter träningen.Tittar på emil som går på 4an och får flash backs till när jag var mindre och tittade på det riktigt trevligt faktiskt.Nu började det regna också älskar att titta på tv i regn.Bilder från Paris kommer här!


en helt vanlig lördag

Är klar med alla skolarbeten väl i skolan släpper nästan alla lärare oss efter en kvart.Det känns verkligen att sommarlovet är så sjukt nära, det hänger i luften!Nu ska jag iaf åka iväg till badhuset först ta en tur i elljusspåret sen badhuset.Nästan så att jag är lite för hurtig? haha nej det ska faktiskt bli skönt att röra på sig lite har inte blivit mycket av den varan på senare dagar.Vi hörs sen :)

en bild från den gamla goda hurtiga tiden ;)

vart tog livet vägen

Stressad vecka..Idag kom grejerna från h&m var nöjd med allt förutom att en av jackorna är en aning för stor och den är slut på hemsidan så jag antar att det inte går att byta storlek.Att skicka tillbaka den är inte att tänka på så den får va lite stor!Allt annat var sååååå snyggt.Nu: engelska och kemi.En annan dag: börja leva.

Dear John

Det enda jag kan säga, SE DEN!

I Sverige

Kom hem igår lite efter klockan 22 efter 5 underbara dagar i Paris.Jag hade nog lätt kunnat stanna ett bra tag till bara jag hade fått lite annan mat.Sjukt kul hade vi och bilder och lite om vad vi gjorde kommer nog i omgångar med tanke på att jag har typ 500 bilder.Nu håller jag på att rensa min garderob skönt att få det gjort.Idag släpptes äntligen fashion against aids.Så jag satte klockan på halv 8 för att jag skulle kunna beställa hem det jag ville ha men tro fan inte att allt fanns, 3 saker tror jag de va som var slut.Men allt annat är nu påväg hem till mig ganska mycket blev det också! :) Lite bilder från första dagen:


äntligen

dålig uppdatering här oh yes..Men idag 01.30 sticker jag iväg till Paris.När jag kommer hem blir de ändring på de och ni ska få se allt fint jag köper.Ha det så bra här hemma i Sverige själv är jag tillbaka onsdag kväll! :)

älskade söndag

Första söndagen jag är ledig på 100år känns det som.Riktigt skönt är det faktiskt.Jag har städat mitt rum och pluggat hela dagen, känner mig riktigt duktig så nu belönar jag mig själv med godis.Jag och min kära familj sitter även och kollar på avatar.Har inte sett så långt än så jag kan inte avgöra om den är bra eller inte men jag åter kommer med det.Ha en bra söndag kväll :)


jag kommer sakna 9D

Idag har jag äntligen beställt en skolavslutningsklänning! Har känns mig ganska stressad med det med tanke på att man vill ju inte betälla för sent för då är väl alla dom snyggaste klänningarna slut i min storlek osv.Sen vill jag inte köpa en för dyr som man bara kan använda när vi väl går ur.Men nu har jag köpt en som kan användas när som hellst!Nu väntar bara nästa problem som är skor...Jag vill ha ett par klackskor men ändå inte för höga för jag ska orka gå i dom också och så måste dom ju matcha klänningen hmm vi får se hur detta ska gå.Frisyr har jag bestämmt också och mamma har redan fått gjort den.Det känns att det närmar sig med STORMSTEG.Om en vecka sitter jag dessutom vid den här tiden i Paris!

prostatacancer

hejsan!Idag köpte jag mig äntligen en mustasch.Mustasch tänker ni? Ja faktiskt,det är en brosch ni kanske ser? Den sitter på min jeans skjorta.Ynka 25 spän fick jag pröjsa för den.Så värt det helt klart.Tyvärr är jag inte rik så att jag kan skänka flera tusen till cancer forskning osv.Men 25kr är inte mycket och det har nästan vem som hellst råd med.Så det klart att jag har köpt mig en.Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform.Varje dag får ca 25 män i Sverige prostatacancer.Det motsvarar en man i timmen och ca 9 000 män per år.Vilket är helt sjukt och hemskt!Så nu tycker jag att ni alla ska gå och köpa en då blir världen lite bättre och ni gör en god gärning! :) Dock kan jag inte visa mitt stöd genom att odla egen mustasch så det får bli en i paint!
randigtx2 från lindex


Ja rubriken säger väl allt? Har köpt dessa två randiga sakerna inom loppet av någon vecka.Dagen har varit slapp vi fick sluta skolan klockan elva eftersom att vi började dagen med 2,5h nationellt kemi prov.Med skräckblandad förtjusning ser jag lite fram emot resultatet eller nej det gör jag nog inte...Något annat som definitivt kommer bli hemsk är franska redovisningen jag har imorgon.Jag hatar och är värdelös på att prata inför folk och imorgon ska jag göra det på franska.Kill me, au revoir! (jag blir arg på texten som bytte stil nu helt plötsligt)

RSS 2.0