vilken värdelös

bloggare jag är..Men min blogg känns så tråkig och opersonlig och jag vet inte hur jag ska göra för att få den bra och rolig.Någon där ute i världen med tips? Jag har i alla fall skolan att tacka att jag överhuvudtaget kan sitta vid datorn.Min egen lägger nämligen av lite när den vill om den ens går att få på.Jag kan även passa på att avsluta detta inlägg med att säga att jag ska färga om mitt hår väldigt snart och att jag skulle mer än allt annat vilja åka till Sthm nu!

mitten av oktober


som jag har längtat

HEJ!

Idag påväg ner till gymmet eller precis i dörren så möter jag Stellan ni vet han i Lite Sällskap?Såg han på några meters avstånd och tänkte åh där är ju han! Inte nog med detta så hälsar han, förvånad med hakan nere vid knävecken så hälsade jag glatt tillbaka! Varför är det så? att när det gäller träning så hälsar man alltid på varandra tex i elljusspår osv.Det hade det ju inte hänt mitt på stan liksom.Det är något speciellt de där med träning!
Nog om mitt babbel nu ska jag lära mig fem fysik formler inte lika kul..


underbart

Är nöjd med livet! Vi fick våran dator av skolan i måndags eller vi fick den inte, det är kommunens  som vi lånar i 3år.Men det är samma sak som att få den i 3år.Otroligt skönt med en dator som inte låter som ett flygplan hela tiden.Är även ledig på fredag.Så helg imorgon kan man säga.favorit för tillfället!

åh herre

hej drömsko!

hej!

Ledsen för det lovade inlägget som skulle komma igår men jag hann aldrig så dom kommer nu!Hittade även en grön jacka men den ville inte göra sig på kort.


det var ett tag sen

Jag har letat inspiration och tid under dom senaste dagarna och det förstnämnda har det nog blivit mer av men det andra går dessvärre inte att finna någonstans!Massa kaffe så kanske man kan göra sig flera timmar själv.Vi hörs mer imorgon med lite bilder på grejer jag hittade i garderoben nere i källaren i söndags.


friday i'm in love

Här ser ni anledningen till att jag inte har varit så värst aktiv.Hade även lagt den längst in i garderoben så att jag inte skulle bli frestad men nu är den framme och jag har 124 blogginlägg att läsa så vi hörs :)

äntligen

Har tagit en paus ifrån pluggandet och tittar på halv 8 hos mig och som jag har längtar efter det! Nu när det är igång känns det att rutinerna är påväg tillbaka och även hösten.Nackdelen är att jag alltid blir så hungrig när jag kollar på det, dom gör ju oftast så god mat! :)

en halv taskig dagens

transparant skjorta monki
jeans cheap monday
skor din sko

och så var det måndag igen

hallojsan har vart hemma nu ett tag och jag är helt slut i huvudet.Hade 1h20min matte sen 1h20min fysik och sen 1h20min fysik igen...Men det resulterar i att jag får sluta 9.20 nästa måndag!Idag gjorde jag ett av min bättre köp, inte.En miniräknare för 500kr, varför heter den miniräknare den är ju gigantisk?

Grattis

Säger vi till bloggen! Jag har idag haft min blogg på blogg.se i ett år!


idag är det söndag

Men det är ingen vanlig söndag utan det är söndagen då jag börjar jobba.Så inga mer lata härliga söndagar för mig inte.Nu är det jobb varje söndag fram till 5 december!! Så efter den 5 december klirrar det in en lön i kassan så jag får helt enkelt se fram emot det.Nu ska jag sätta mig och skriva 3 simpass vi får se hur detta går :)

byxorna

jag köpte igår kommer ifrån h&m och kostade 199kr.Trodde inte att dom skulle finnas kvar och verkligen inte i min storlek men jag fick det sista paret!

:)

Kom hem ifrån karlstad för en liten stund sedan.Fick med mig ett par byxor och ett linne, visar bild imorgon.
Slutade sent idag (15.15) det var extremt drygt och vi var nog enda klassen kvar på hela skolan, fan vad typsikt att vi inte slutar tidigt...Cad hade vi sist på dagen också och det enda vi gjorde var att "bekanta" oss med programmet.OBS 3h!Nästan som att rita i paint fast lite krångligare och mer avancerat såklart.Men om man ändå inte ska rita något spec eller gå efter en ritning så var det dödens död.Men det blir bättre sen när vi får våra datorer osv.

todayKände mig lite som en polkagris haha.Började sent idag så jag fick sova ända tills nio men ändå är jag hur trött som hellst...Nu ska jag räkna matte as usual sen fångarna på fortet final!På tal om fångarna på fortet, dit skulle jag vilja åka och prova på några "celler".
skjorta beyond retro
jeans cheap monday
skor din sko

armour bracelet weekday


RSS 2.0