sommartid

Är verkligen inte bra.Eller att förlora en helt timme rättare sagt är inte bra.Inte nu i alla fall.Håller på att städa mitt rum vilket verkligen behövs.Sen måste jag plugga fysik lika bra att börja i tid.sen blir det badhuset som vanligt.Nu mer städning så, ha en bra söndag! :)









ge mig den nu

Inne på sofies blogg kan man hitta denna bilden.Hon har varit och kollat in h&ms vår/sommar trender.Jag hittar verkligen aldrig någon väska som är snygg och passar min plånbok men denna ger mig hopp.Så jag verkligen hoppas att den kommer att komma till h&m då är den iaf min om den är lika snygg i verkligheten.


en sneak peek

på de jag köpte idag.Allt är ifrån h&m och jag älskar det! :)



tröja,tröja,kavaj,tröja

brännsakda...

Jag tror jag dör av smärta! Jag tog precis på 200 grader och min hjärna är så seg på att reagera så där hållde jag i en evighet känndes det som och nu känns fingrarna helt konstiga..Senare ikväll ska jag och ett gäng kompisar till Tuppen och äta.Kommer nog bli super kul.Vi hörs kanske ikväll! Annars imorgon efter att jag har kommit hem från karlstad med en massa fint! :D

new things

Elsas mode,naglack 619,anti frizz serum och Grey's Anatomy säsong 5. + pengar så imorgon bär det av till karlstad hoppas på att hitta massa fint där! Ska jag vara ärlig så var det en lättnad att öppna grey's har kollat på säsong 1-4 så jäkla länge så att jag kan varenda replik utantill, baklänges och i sömnen, ni fattar?



the look of today



Blev en dagens utomhus för första gången!
skjortan som skymtar är ifrån Weekday
Jackan är från MQ
Tights h&m
Skor Din Sko

2 skönheter

från asos som jag gärna skulle ta på mig i ett varmare väder.Älskar den första, så snygg färg kombination och den känns speciell och snyggt annorlunda.Den andra är så där enkelt snygg så man kan inte låta bli att älska den, det snygga grå med dom transparentsvarta ärmarna i like!


24 mars!!

Kommer ihåg när det var en månad kvar drygt och jag längtade jätte mycket.Men nu när den väl är här känns det som vilken annan dag som hellst.Men det är ju trots allt min dag idag.Så nu ska jag bara slappa kolla på tv, äta tacos och snickersglass det är livet de ;) Men tänk om jag hade bott i USA då hade jag kunnat haft körkort och allt nu, tänk vilket annorlunda liv man hade levt då...
Lägger nog upp bild på de jag fick imorgon så vi hörs då.


förändring på g

Sitter här med hårfärg i håret.Resultatet kommer nog på torsdag :)
Den här är det som sitter i, undrar hur det kommer bli....



update: jag dör..Totalt fail den här gången också!Utväxten blev röd men inget annat trots att jag hade i färgen längre än vad man skulle.Får nog ta och beställa tid hos en frisör istället så att jag blir riktigt röd!

jag ser ljuset

Det är helt otroligt man kan skymta asfallt och gräs.På gatorna har det mesta smält bort och på vägkanten börjar gräset komma fram.Känns väldigt skönt faktiskt för nu vill jag ha hit våren!Nu ska jag äta lite chips sen göra ett försök till att räkna lite matte och plugga fysik.Inte det bästa jag vet om man säger så.Någon mer än jag som hatar den nya konstiga coca cola korken? :)

listen to this

Jag drar till badhuset för yttligare en eftermiddag med alla små barn.Ni kan lyssna på dom här som spelas ofta nu för tiden!


hela 7 minuter

okej, förlåt för att min blogg börjar likna någon twilight blogg ska sluta nu men detta måste ni bara se :)


the garden collection

Nu vill jag ha massa kläder till sommaren.Har även lovat mig själv att inte köpa något svart/mörkt plagg på länge.Då min garderob består av mörka plagg plus en vit tröja och en rosa kofta....Detta skulle jag vilja ha i alla fall.Grejen är den att nästan allt är ifrån the garden collection och allt där är slut förutom klänningen.Men kan man beställa från katalog eller är det liksom helt slut, någon som vet? :)


30 juni yes please




the look of today






jeans skjorta gina tricot
t-shirt carlings herravdelning
vanliga tights h&m

tooorsdag

hallojsan!Haft lång dag idag som gick ovanligt fort.Snart ska jag iväg på möte på skolan med franska gruppen om Paris.Paula har tjatat på mig i hundra år nu om att jag ska lägga in en dagen eller nåt så jag tänkte att jag skulle göra det men den kommer efter mötet.Vi hörs :) 

17 mars

Precis kommit ur duschen och det är helt otroligt vad en dusch kan göra med en.Jag känner mig som en helt ny människa helt fantastiskt!Ja tack till detta, Carin Wester For Weekday:


sunglasses

ett snyggt par från Karen Walker som jag lätt skulle kunna tänka mig att ha på mig nu när solen borde börja titta fram lite mer.Fyller ju faktiskt år om en vecka exakt idag!


det är inte alltid lätt

Några kandidater till skolavslutningen kanske?Den första är ju fin och jag gillar det som är över bröstet.Den andra är också fin men kanske lite för tråkig eller så är den bara enkel och snygg.Den tredje gillar jag för den är ju lite roligare men den är ju lite svart (kan man ha svart på skolavslutningen?!)Men ett stort problem är att den inte finns kvar i någon storlek för tillfället och kanske för alltid?



från H&M

Dessa skulle jag lätt kunna tänka mig att strosa omkring i på stranden till sommaren.Ska nog införskaffa mig den prickiga och den rosa iaf.Men den svarta är ju så snygg med dekorationen, fast med den på kommer jag nog se ut som ett spöke...


Idag är det ingen vanlig dag

för det är Idas födelsedag.Hon blir hela 16år så grattis på dig!!!Jag vet att du kommer älska mig för att jag lägger upp den här bilden..men du ska va glad att jag inte tog den andra ;) i och för sig är du alltid lika snygg du har bara lite svårt att insett de själv ibland :) 


en helt vanlig dag i skolan




lite skillnad på väder

denna bilder är tagen 25 februari 2008 (att det är möjligt)?Nu är det 14 mars och det är väldigt mycket snö o slask kvar än och inte kan man gå utan jacka så länge man inte vill frysa ihjäl då.Men ibland är vädret riktigt generöst och ger oss hela 5+ då känns det som om man dör i värme konstigt nog....


se och längta ännnu mer...




utvilad

så få fort jag kom hem igår slocknade jag snabbt som bara den.Nu är jag vaken efter 12 underbara timmars sömn.Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen och inspireras till tusen :)


äntligen

så är denna vecka slut.Så skönt, nog för att den har gått fort men varenda dag har gått åt plugg känns det dom iaf.Nu har jag gjort franska provet och jag har ingen kommentar om de....gick nog inte allt för bra kanske.Köpte mig en tidning idag på ica lägger upp bild sen ;) Nu vill jag bara sova och njuta av helgen.Vi hörs sen! :)



bella & tyras show

Nu är det slut.Lite besviken blev jag ju när det tog typ 5 minuter att komma in på sidan väl inne så tar det 5 minuter innan det kan börja när det väl hade börjat laggade det så mycket dom första 10 min så man fattade ingenting.Fast vad kan man försvänta sig när hur många som hellst ska gå in på en och samma sida och titta? Sen så är min dator lite dryg också så det kanske bara var segt på min men det skulle jag inte tro.För övrigt tycker jag att det var ganska kul en typisk "serie" jag kommer sitta och glo på iaf.Sen så tycker jag att det är så kul att höra bloggare prata.Känns så häftigt att det är dom som sitter och skriver det jag sitter hemma och läser.Såg ni det? :)


problemet löst

inspiration:


var beredda på att dö av lycka

Här har ni den längre trailern på Eclipse.Se och njut så mycket ni bara kan.Kunnde inte koncentrera mig på franskan för fem öre när jag egentligen hade kunnat plugga på provet.Ville bara att klockan skulle bli tre.Väl klockan tre satt jag och julia bänkade framför en dator på skolan och kollade :)

har fortfarande problem med att ladda upp bilder fattar inte varför..Jag som skulle visa några skit snygga :(




jag blir helt galen av dessa 10s

Detta förgyllde min dag!!!Nu ska jag kolla på den 876567766ggr till sen plugga franska.Men troligtvis kommer jag inte kunna slita mig.Jag längtar så himla mycket till juni så jag tror jag smäller av! Vad tycker ni, tror ni Eclipse kommer bli bra? Vad tyckte ni om Twilight och New Moon? :) Personligen tyckte jag inte att Twilight var bra men New Moon var otroligt bra.[pratar om filmerna] För böckerna vet vi ju alla att dom är bäst allihopa.


it's new

Köpte detta snygga armband på lindex förut.Vill även ha det guldiga men de får jag ta och önska mig när jag fyller år istället.


bildbomb

Jämt när jag ska plugga så dyker en mycket mer kreativ petra fram.Jag får tusen olika idér på olika kort jag bara måste ta.Tänkt och gjort, vips så har en timme gått och jag har inte pluggat utan tagit massa onödiga kort....Fast först tog jag mig en kopp kaffe och blev faktiskt väldigt pigg!




9 mars

vilket betyder att min bästa pappa fyller år.Så grattis pappa ♥ Skolan idag gick ovanligt fort, funkar för mig.Händer nog inte allt för mycket idag.Måste faktiskt börja träna på franska provet hur tråkigt det än är.Längtar tills på torsdag när bella och tyras webb talkshow börjar!Tror det kommer bli kul, iaf för en nörd som mig.Missade hollywood fruar igår men jag kan nog klämma in det mellan pluggandet inga problem för mig haha.Jag och Filippa har kommit på en så väldigt bra plan men tyvärr kan jag inte dela med mig av den.Synd för er, för ni vill veta ;)

skulle egentligen vart en vacker bild på oss här men det går ju inte att ladda upp bilder, någon mer med samma problem?

8 mars

Ja kanske är det sant som dom säger.Våren verkar faktiskt vara påväg.Så fort man går utanför dörren möts man av solens strålar och man kan höra fåglarnas kvitter.Till och med snön börjar smälta.Sakta men säkert tror jag att våren är påväg.Om inte kan man ju få låtsats iaf.Och lite mer ljus i vardagen skadar nog inte.Nu blir det franska halv 8 hos mig, familjen annorlunda och svenska hollywood fruar :)

högstadiet

Efter en hel underbar veckas lov var jag idag tillbaka i skolan.Konstigt nog känndes det som om vi aldrig hade något lov.Men det blev inte många lektioner rättare sagt 2 eftersom att det var skolhockey.Våran skola mot en annan, dom som vill får vara med ett kill och ett tjej lag.[Både vårat tjej och kill lag vann idag!!!]Kommer ihåg när jag gick i 7an och tyckte det var jätte coolt att få kolla på när niorna spelade.Pooff så står jag här nu och är själv en nia.Allt känns ganska sjukt faktiskt och det är helt otroligt vad tiden går fort.Snart står vi där på flaket och har gått ur nian också.Det kommer bli så otroligt skönt men jag kommer sakna den här tiden väldigt mycket.Eller mest min underbara klass 9D.


grey's anatomy

har börjat igen och jag missade det i onsdags så jag har kollat på reprisen idag.Dessvärre fattar jag inte så mycket vilket är väldigt frustrerande.Efter att George dog drabbades jag lite av en grey's anatomy depression och har därför nästan inte sett dom 10 andra avsnitten på denna säsong...Om du läser detta och inte kollar på grey's så måste jag meddela att du har missat något extremt bra så synd för dig :)


fattar inte vad det är för fel på texten :(


in my dreams

jag brukar sitta o glo på bilder som dom här.Förstår inte riktigt varför för det gör nästan ont i hela mig och man vill bara här ifrån.För hur skönt verkar de där på en skala?Full pott helt klart.Kollade äntligen på Luftslottet som sprängdes  förut med Paula.Den var bra men samtidigt dålig fast det är nog en sån film jag måste kolla på två gånger för att fatta lite mer.Jag tycker att det kom in nya personer hela tiden så de blev lite rörigt.Lite deprimerande är det dock att det inte finns någon mer.För jag tycker att det känns som om det ska fortsätta.Fast det ska ju börja något på 1an den 20 mars fast jag har inte fattat riktigt vad ;)



yesterday

Halv taskig bild på hur jag såg jag ut igår när jag gick hem till filippa igår.Har tyvärr inte fått många timmars sömn eftersom hostan håller mig vaken + att jag skypade med filippa igår alldeles för länge..Idag blir det ingen simlinje för min del heller känns faktiskt ganska tråkigt.Borde väl egentligen plugga på franska provet nu när jag har fått tid över men vem fan orkar de när det väl är lov?Nej på lov ska man få vila upp sig och tänka på annat!



känner mig

inte alls bra.Förkylningen blir jobbigare och jobbigare locket för örat blir inte bättre.En bra grej är att min födelsedag närmar sig.Anledningen till att jag längtar så till den är nog för att förra årets födelsedag var totalt värdelös.Jag har blivit litte smått beroende i min jordgubb/banan tuggummi men jag har ett litet problem för jag har bara ett kvar.Jag vill ut och åka skidor men de går ju inte.Ovärt inlägg jag vet.

min rädsla för nässpray

Jag är förkyld som bara den och är täppt i näsan 24/7 och håller därför på att bli galen.Hade inte använt nässpray sedan jag gick i ungefär 2an igår.Kommer ihåg hur hemskt det var och äckligt, vem vill liksom andas in vatten?Men igår trotsade jag min rädsla och sprayade in i nosen på mig.Till min stora besvikelse smakade det fortfarande skit och de hjälpte för den delen inte heller.Kommer nog dröja yttligare 100år innan jag är dum nog att testa igen.(alla vi som hatar nässpray here I come.)Sen idag så har yttligare ett problem dykt upp.Det har slått lock i ett öra även de är otroligt jobbigt och det går inte bort.JA det är synd om mig.

till skolavslutningen

Jag är sugen på att få samma färg som någon av bilderna nedan.Snyggt som bara den och jag vill ha en förändring i mitt hår och den kommer inte innebära klippning eftersom att jag sparar som en galning!Vill så gärna ha långt till skolavslutningen så att man kan göra något fint med det då.Ett ännu större problem till skolavslutningen är ju verkligen vad man ska ha på sig!!Jag vill/ska ha en klänning dock ser jag hemsk ut i det,jag vill ha en i färg samtidigt som jag vill ha en vit,jag vill ha en utan axlar samtidigt som jag vet att jag inte kan ha det då jag ser ut som jag vet inte vad i det.Vilka problem hörni och ändå är det hyfsat långt kvar fatta vilka problem det kommer bli längre fram hahah :)


bilder ifrån veckan

(Som svar till sista bilden!)Jag personligen hatar folk som lägger ut bilder där man har täckt över hela ansiktet på för då  tycker jag att man lika gärna kan skita i det.Men den här bilder är så rolig och häftig så nu struntar jag i hur de ser ut.


nytt

Dagarna går alldeles för fort!Har gått upp vid 8 hela lovet och kommit hem för sent för att orka sätta mig vid datorn.Här kommer bilder på det jag köpte i karlstad iaf.

1."rock"t-shirt från carlings
2.Skor från scorett
3.Ögonskugga från make up store (gör sig inte rättvis på bild då den är en allt i ett ögonskugga för beronde hur mycket man tar kan man få den från brun till blå till lila.Ganska praktiskt faktiskt.Jag tycker att det är bättre att satsa på lite dyrare ögonskuggor för då är dom verkligen bra också och dom håller väldigt länge.
4.extremt goda tuggummi som ni borde testa.



trollhättan

hejsan, jag hann aldrig gå in på datorn igår för när jag & Paula kom hem från karlstad så gick vi till stan med Sophie sen gick vi hem till mig och dom gick inte hem försen tio över ett i natt och efter de slocknade jag ganska snabbt.Väldigt kul var det och många trevliga gamla minnen kom fram.Men iaf idag så har paula tvingat med mig till Trollhättan på något, inte vet jag vad.När vi kommer hem i eftermiddag så ska ni få se vad jag hittade igår :)


dagens skidtur i bilder

Bjuder på dessa bilder.Syns ganska tydlig på ansikts färgen vilka bilder som är tagna innan vi började åka och vilka som är tagna efter.






svartvitt

Är hos paula, vi sitter med varsin dator i olika hörn av rummet och chattar på msn.Hahaha vart är världen påvåg eller det är nog bara vi som är knäppa...Fick jätte god mat här och nu kom hennes mamma med någon smarrig efterrätt i love this place! :)  Sen blir det en tur på skidorna de börjar bra iaf.Btw så vaknade jag upp med 7000blåmärken och ont i röven pga mitt stora fall jag gjorde igår.Dock har jag ingen träningsvärk så det känns ganska misslyckat, ska köra på mycket bättre idag.Har en kännsla av att det kanske faktiskt kommer gå bättre idag eftersom att jag vet hur spåret ser ut osv.Ha en bra dag alla! :D



att man inte är känd

ja idag var det gala premiär på alice i underlandet och alla kändisaar fick gå och kolla på den om dom hade en inbjudan, den stora frågan är: försvann min på posten eller? buhuhu nej tyvärr så gjorde den väl inte det.Jag vet inte varför men ända sedan jag fick höra om den så kändes det som att den skulle bli bra och rolig.Trots att jag varken läst bok eller sett teknad variant på den.Jag är väl typ ensam i världshistoren....Men jag ska se den på bio det är bara så!Frågan är bara lever den upp till mina förväntningar?


ombytta roller

Vinter OS är slut för den här gången men riktigt bra har det varit!Sverige har ju vart riktigt duktiga.Kommer bli tråkigt nu att inte kunnat titta på det.Men jag har blivit riktigt inspirerad så idag åkte jag och Michan våran första tur på skidorna och 3km blev det.Var lite jobbigt och svårt eftersom att det var första gången jag åkte längd, även första gången jag körde konditions träning på hur länge som hellst.Jag var helt världelös på att åka i nedförsbacke så då ramlade jag och så kan jag inte småsvänga i fart heller så då ramlar jag också.Kommer nog vakna upp med massa blåmärken imorgon.Men det var det värt och nu ska jag f*an pallra mig iväg till spåret varje dag för det var jäkligt kul!Snön får gärna vara kvar hur länge som hells och inte smälta.    


RSS 2.0